Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Mini GSM modul PC csatlakozással, eseménynaplóval ASC-EASYCON-GSM
44.208 Ft (34.810 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mini GSM modul PC csatlakozással, eseménynaplóval ASC-EASYCON-GSM

Szállítási díj: 0 Ft-minimum: 1.900 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
44.208 Ft (34.810 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A modul használható távvezérléshez (pl.:kapuvezérlés), vagy akár riasztóközpontok kiegészítőjeként is. Rendelkezik 2 kontaktus vezérelt bemenettel és egy open collectoros kimenettel, relé használatával pedig megoldható, hogy a kimenet relés kimenet legyen.

Az eszköz 8 telefonszámra tud értesítést küldeni SMS és/vagy hangüzenet formájában. Ezen értesítés küldését kiválthatja valamelyik bemenet egyikére érkező jelzés, táphiba, belső szabotázs, vagy akár a GSM modul élesítése/hatástalanítása. Lehetőség van az értesítéseket külön hangüzenettel is ellátni, mely a hívás fogadásakor lejátszásra kerül.

A kimenet vezérlése ingyenes hívással, vagy SMS-sel is lehetséges. Hívószám azonosítással történő vezérléssel pedig kivédhető az illetéktelen telefonszámokról indított vezérlés. Ilyenkor 1000 vezérlő telefonszám tárolható a belső memóriában, de a számok tárolhatók a SIM kártyán is. Azonosítás nélkül bármely telefonszámról vezérelhető, korlátlan felhasználói számot biztosítva. SMS-en keresztül továbbá, akár a beállításoktól eltérő vezérlés is lehetséges.

A modul 16,000 esemény tárolására képes, melyben rögzítésre kerül a be-és kimenetek állapota, tápújraindulás, GSM hálózattal és a modul állapotával kapcsolatos információk, továbbá a be és kimenő hívások és SMS-ek.

A beépített Anti Jammer System (AJS) GSM zavarók ellen nyújt védelmet. A GSM térerő drasztikus csökkenése, valamint a hálózattal való kapcsolat megszakadása esetére külön riasztás, vagy a kimenet vezérlése is beállítható.

Az eszköz folyamatosan felügyeli a tápellátást, valamint a GSM hálózat állapotát, ez utóbbit 1 órás bontásban grafikonon is megtekintheti.

A programozás történhet SMS parancs, számítógép, valamint Android mobiltelefon segítségével is.

Paraméterek

Tápfeszültség 9-20V DC
Bekötés típusa Sorkapcsos
Csatornák száma 1
Kimenet típusa OC (open collector)
Kimenet terhelhetőség 400mA @ 30V DC
Nyitójel típusa Időzített, Bistabil
Nyitójel hossza (Időzítés esetén) 1-65000 mp
Kommunikáció GSM/Bluetooth
Mobil applikáció Igen
SIM kártya Igen
SIM típusa normál SIM kártya
Felhasználó kapacitás hívásazonosítás esetén 1000 db vezérlő telefonszám + SIM kártya tartalma, hívásazonosítás nélkül korlátlan; 8 db értesítési telefonszám
LED Igen
Egyéb tulajdonság eseménynapló, 2G, USB-s és Bluetooth-os programozó csatlakoztatási lehetőség, kezelőszoftver PC-n és mobilon, programozás a felhőn
Garancia (jogi személy esetén) 12 hónap
Tanúsítvány CE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.