Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Kapcsoló Nyomógomb, Infra, Relé, Jeladó, Táp

Az "Kapcsoló Nyomógomb, Infra, Relé, Jeladó, Táp" kategória egy általános leírást ad a különböző elektromos alkatrészekről és eszközökről, amelyek közvetlen használatot tesznek lehetővé a webáruházban. A kategória a következő elektromos alkatrészeket és eszközöket tartalmazza:

- Kapcsoló Nyomógomb: Nagyon népszerűek ipari és háztartási alkalmazásokban, és lehetővé teszik a felhasználók számára a különböző eszközök és rendszerek vezérlését.

- Infra: Az infravörös technológia alkalmazásával lehetővé teszi az eszközök távvezérlését. Például zárak és más elektronikai eszközök vezérlését sorolhatjuk ide, amelyeket infravörös távvezérlőkkel lehet irányítani.

- Relé: A relék elektromos kapcsolók, amelyek feszültségtől függően nyitott vagy zárt állapotban lehetnek. Használatuk az áramkörökben lehetővé teszi az áramkör megszakítását vagy zárását.

- Táp: A tápegységek elektromos energiaforrások, amelyek áramot biztosítanak a különböző elektromos eszközöknek. A tápegységek különböző feszültségeket és áramerősségeket biztosítanak, és lehetővé teszik az elektronikai eszközök megfelelő működését.

Ezek az elektromos alkatrészek és eszközök fontos szerepet játszanak a különböző iparágakban és alkalmazásokban. A kategória lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak és vásároljanak az egyes elektromos alkatrészek közül, amelyek segítségével kiépíthetnek egyéni elektronikai rendszereket vagy javíthatnak már meglévő eszközöket.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: