Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
CCA3-4-1 Vezérlőközpont négy ajtó egy irányú vagy két ajtó két irányú vezérléséhez
138.026 Ft (108.682 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CCA3-4-1 Vezérlőközpont négy ajtó egy irányú vagy két ajtó két irányú vezérléséhez

Gyártó cikkszám: CCA3-4-1
Szállítási díj: 0 Ft-minimum: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
138.026 Ft (108.682 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

CCA3-4-1 - Négyajtós egyirányú hálózati beléptető központ - Pull SDK

Az ajtóvezérlő panelek a nagy biztonságú, korszerű beléptető rendszerek központi elemei. Akár már egy egyajtós rendszernél is rendkívül hasznosak lehetnek, de többajtós rendszereknél még inkább kihasználható sokoldalú tudásuk.

Egyik legalapvetőbb előnyük a hagyományos önálló működésű olvasókkal szemben, hogy itt az adatok nem az olvasókban, hanem a vezérlő memóriájában vannak tárolva, mely a belső védett téren található, így illetéktelen behatolás az olvasó leszerelésével sem lehetséges; a hálózati panelek azonban ezen felül számos egyéb előnnyel és funkcióval is rendelkeznek.

Ezek a panelek TCP/IP kapcsolattal közvetlenül egy PC-hez, vagy switch-en keresztül hálózatra csatlakoztathatók, és egy letisztult, de mégis széleskörű beállítási lehetőségekkel rendelkező, angol nyelvű szoftver segítségével konfigurálhatók, menedzselhetők, naplózhatók.

A hálózati panelek, egy-, kettő- és négyajtós változatokban elérhetők, és ezen belül van olyan ami biometrikus adatokat is tud kezelniolyan ami nem, valamint a telepítési hely komplexitásának függvényében lehetőség van egyszerű offline változatok, vagy összetettebb problémák megoldására tervezett szerveralapú, online változatok használatára, de saját webszerverrel rendelkező típusok is léteznekEgy rendszerben több panel is használható, és összehangolható, akár különböző ajtószámú változatok is, azonban az offline, online és webszerveres típusok nem keverhetők egymással.

Az önálló működésű olvasókkal ellentétben, ez a termék csupán egy vezérlő panel, mely önmagában nem képes kártyaolvasásra, kódbevitelre, vagy bármi más azonosítási formára, ami azt jelenti, hogy egy minimális rendszerhez nem csak külön elektromos zár kell az eszközhöz, hanem külön olvasó(k) beszerzése is szükséges. Ez a rendszer tervezésekor belekalkulálandó a árba, azonban egyben azt is jelenti, hogy az önálló működésű olvasók fix külsejével ellentétben itt az olvasók terén is jóval nagyobb mozgástér garantált a dizájn tekintetében.

CCA3-4-1 egy négyajtós, egyirányú beléptetést vezérelni képes offline típusú hálózati vezérlő panel, mely biometrikus adatokat nem kezel. Az offline eszközök egy ingyenes szoftverrel működnek, mely oldalunkról letölthető. A szoftver nem szerveralapú, nem szervergépre telepítendő, a panel pedig csak kérés esetén kommunikál vele. Ilyen formán a szoftverben eszközölt módosításokat minden esetben szükséges manuálisan rászinkronizálni az panelre (néhány kattintás), valamint a naplóbejegyzéseket is megjelenítés előtt le kell kérni az panelből (szintén néhány kattintás).

Az offline rendszer további limitációja, hogy amennyiben több panel is van a rendszerben, azok egymással egyáltalán nem kommunikálnak ami kizárja az olyan komplex megoldások lehetőségét, mint például a globális irányhiba vezérlés (Anti-Passback) több panel között

Az offline rendszer előnyei, hogy az szoftver ingyenes voltán túl, maguk a panelek is olcsóbbak, valamint ha a felhasználónak nincsenek extra elvárásai a rendszer tudását tekintve, nem veszik el fölösleges beállítások útvesztőjében. A legtöbb helyre egy ilyen beléptető rendszer teljesen megfelelő.

A szoftver telepítőjének letöltéséhez kattintson a letöltések között található Letöltő linkre, majd a megjelenő új lapon bal felül megjelenő linket másolja be a böngészősávba, és keresse fel az oldalt (egy Google tárhely).

Paraméterek

Vezérelt ajtók száma 4
Wiegand olvasók száma 4
Nyitógomb bemenetek száma 4
Nyitásérzékelő bemenetek száma 4
Segéd bemenetek száma 4
Segéd kimenetek száma 4
Kivitel ház nélküli
Programozás ingyenes szoftverből
PC kommunikáció TCP/IP, RS485
Kompatibilis szoftver ZKAcces3.5
Olvasó kommunikáció Wiegand, RS485
Wiegand bemenet bitszáma 26 ~ 37 bit, egyedi
Biometrikus adatokat kezel Nem 
Nyitási módok PIN, RFID, nyitógomb, szoftver
Nyitási kombinációk csak kártya, csak kód, kártya vagy kód, kártya és kód
Nyitási időzítés 0 ~ 254
Bistabil mód Nem 
Beléptetési funkciók anti-passback, zsilipvezérlés, többkártyás nyitás, átjáró mód, iőzóna vezérlés, nyitva maradt ajtó figyelmeztetés, távoli ajtóvezérlés
Munkaidőt számol Nem 
Kapacitás 30.000 felhasználó, 100.000 esemény
Tápfeszültség 12V DC
Áramfelvétel 1,5 A
Vezérlő kimenetek típusa száraz kontakt (NO/NC/COM)
Vezérlő kimenetek terhelhetősége 0,125
Nyitógomb bemenet típusa NO
Nyitásérzékelő bemenet típusa NO/NC
Segéd kimenetek terhelhetősége 1 A
Méret 218 × 106 × 10 mm
Működési hőmérséklet 0°C ~ +45°C
Páratartalom tűrés 20% ~ 80% (nem lecsapódó)
Egyéb tulajdonság beépíthető például forgóvillába, sorompóba, vagy a kompatibilis CAB4-PS5 tápegység dobozába
Garancia 12 hónap
Tanúsítvány CE, FCC
Gyártó ZKTeco

CCA3-4-1 Vezérlőközpont négy ajtó egy irányú vagy két ajtó két irányú vezérléséhez

A CCA3-4-1 egy négyajtós, egyirányú, vagy két ajtós, kétirányú beléptetést vezérelni képes vezérlő panel. Offline típusú eszköz, így csak kérés esetén kommunikál a szerverrel.


A CCA3 vezérlőpanelek nagy biztonságú, korszerű beléptető rendszerek, minden olyan helyre ideálisak, ahova kártyás, vagy kódos azonosítás alapú beléptetést kell megoldani, akár több ajtónál is. Az adatok nem az olvasókban, hanem a vezérlő memóriájában vannak tárolva, amit számítógépen keresztül lehet felügyelni. RS-485 és TCP/IP kommunikációnak köszönhetően akár több eszközt is rá lehet kötni a rendszerre. A könnyedén átlátható és kezelhető angol nyelvű szoftverben minden beállítás megtalálható, amelyre szükség lehet egy összetett rendszer kiépítésekor. A valós idejű megfigyelés funkció nagyban megkönnyíti az ellenőrzéseket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.