Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Ajtótartó mágnes

Ajtótartó mágnes

Ajtótartó mágnes, ajtókitámasztó, ajtóletűző a Retailsupport.hu biztonságtechnikai webáruházban. Nagy tartóerejű ajtótartó mágnesek padlóra, ajtókitámasztók minden méretben, azonnal. Tűzgátló ajtótartó mágnes, amely falra szerelhető, kedvező áron, raktárról. Nézzen körül webáruházunkban még ma!

Az Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztók olyan praktikus kiegészítők, amelyek segítségével könnyedén rögzíthetjük és megtartjuk az ajtókat nyitott állapotban. Ez lehetővé teszi a könnyű átjutást és az ajtók stabil nyitva tartását anélkül, hogy folyamatosan manuálisan kellene tartani vagy bezárnunk őket.

Ezek a mágnesek rendkívül erős vonzóerőt biztosítanak, amelyek lehetővé teszik az ajtók biztonságos rögzítését, még akkor is, ha a légáramlatok vagy más erők hatnak rájuk. Az Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztók könnyen telepíthetők és használhatók, csupán az ajtó és a padló közé kell rögzíteni őket.

Ezek a kiegészítők számos előnnyel járnak. Először is, tűzgátló ajtókra, biztonságosabbá teszik az otthont vagy irodát, mivel az ajtók könnyen megakadályozhatják a sérüléseket vagy az ajtó által bekövetkező baleseteket. Másodszor, kényelmet nyújtanak azáltal, hogy lehetővé teszik a szabad átjutást és a zavartalan közlekedést a helyiségbe vagy a területre, amelyet az ajtó elzárna. Ezenkívül, az Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztók alkalmazása megkönnyíti a hordozó tárgyak,mint például nagy ládák vagy bútorok, mozgatását is, mivel az ajtók nyitva maradhatnak, hogy a tárgyak síkban mozoghassanak.

Az Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztók különböző méretekben, kialakításokban és anyagokból készülhetnek. A webáruházban található kategóriában különféle típusok és márkák közül választhat, hogy megtalálja a megfelelő mágneseket, amelyek megfelelnek az ajtók méreteinek és a díszítési stílusnak. A legtöbb Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztó ellenálló és tartós anyagokból készül, hogy hosszú élettartamot biztosítson a felhasználóknak.

Összességében az Ajtótartó Mágnes Ajtókitámasztók hasznosak és stílusosak. Könnyen kezelhetők és telepíthetők, és kiváló alternatívát nyújtanak az ajtók stabil rögzítésére, így a harmóniát, a biztonságot és a kényelmet egyszerre lehet elérni. A webáruházban széles választékban elérhetőek ezek a kiegészítők, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: