Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
4G-s GSM modul 5 bemenet 1 kimenet 4G, PC csatlakozással, felhő felülettel, eseménynaplóval ASC-PROCON-4G
62.106 Ft (48.902 Ft + ÁFA)
Menny.:db

4G-s GSM modul 5 bemenet 1 kimenet 4G, PC csatlakozással, felhő felülettel, eseménynaplóval ASC-PROCON-4G

Gyártó cikkszám: ASC-PROCON-4G
Szállítási díj: 0 Ft-minimum: 950 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
62.106 Ft (48.902 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A modul használható távvezérléshez (pl.:kapuvezérlés), riasztóközpontok kiegészítőjeként, de akár önálló GSM riasztóközpontként is. Rendelkezik 5 kontaktus vezérelt bemenettel, melyek közül az egyik hivatalosan tamper bemenet, de normál bementektént is használható, valamint rendelkezik 1 relés kimenettel is (relé fajtája: NO/NC). A panelen található továbbá egy akkumulátor csatlakozó, valamint egy bővítő csatlakozó is, melyen keresztül extra kimenetekkel, vagy önálló GSM riasztóközpontként működéshez szükséges kiegészítő riasztó panellel bővíthető.

Önálló GSM riasztóközpontként egyébként 4 zóna különböztethető meg, melyek egyedi Contact ID, illetve zóna kódokkal láthatók el. Az ilyen üzemmódú működés bizonyos alapvető funkciói elérhetőek kiegészítő riasztó panel nélkül is, a legtöbbhöz azonban szükséges ilyen bővítő panel.

Az eszköz 8 telefonszámra tud értesítést küldeni SMS és/vagy hangüzenet formájában. Ezen értesítés küldését kiválthatja valamelyik bemenet egyikére érkező jelzés, táphiba, belső szabotázs, vagy akár a GSM modul élesítése/hatástalanítása. Lehetőség van az értesítéseket külön hangüzenettel is ellátni, mely a hívás fogadásakor lejátszásra kerül.

A kimenet(ek) vezérlése ingyenes hívással, vagy SMS-sel is lehetséges. Hívószám azonosítással történő vezérléssel pedig kivédhető az illetéktelen telefonszámokról indított vezérlés. Ilyenkor 1000 vezérlő telefonszám tárolható a belső memóriában, de a számok tárolhatók a SIM kártyán is. Azonosítás nélkül bármely telefonszámról vezérelhető, korlátlan felhasználói számot biztosítva. SMS-en keresztül továbbá, akár a beállításoktól eltérő vezérlés is lehetséges.

Lehetőség van a kimenet(ek) közvetlen DTMF vezérlésére is, melynek használatával a mobilkészülék nyomógombjaival tudja a kimenet(ek)et egymástól függetlenül vezérelni. Ehhez a működési módhoz feltétel a modulra érkező hívás fogadása, amely szolgáltatótól függő hívási díjjal vehető igénybe.

A modul 16,000 esemény tárolására képes, melyben rögzítésre kerül a be-és kimenetek állapota, tápújraindulás, GSM hálózattal és a modul állapotával kapcsolatos információk, továbbá a be és kimenő hívások és SMS-ek.

A korábban említett tamper bemenet szabotázsjelzőként történő használata helyett akár akár normál bemenetként is használható, a többi bemenetével azonos beállítási lehetőségekkel. Ez a bemenet biztosítja továbbá a gyári visszaállítás lehetőségét is.

A beépített Anti Jammer System (AJS) GSM zavarók ellen nyújt védelmet. A GSM térerő drasztikus csökkenése, valamint a hálózattal való kapcsolat megszakadása esetére külön riasztás, vagy a kimenet vezérlése is beállítható.

Az eszköz folyamatosan felügyeli a tápellátást, valamint a GSM hálózat állapotát, ez utóbbit 1 órás bontásban grafikonon is megtekintheti.

A programozás történhet SMS parancs, hangmenü, számítógép, valamint Android mobiltelefon segítségével is.

Paraméterek

Tápfeszültség 9-24V DC
Bekötés típusa Sorkapcsos
Csatornák száma 1
Kimenet típusa NO/NC/COM
Kimenet terhelhetőség 500mA @ 20V DC
Nyitójel típusa Időzített, Bistabil
Nyitójel hossza (Időzítés esetén) 1-65000
Kommunikáció GSM/Bluetooth
Mobil applikáció Igen
SIM kártya Igen
SIM típusa normál SIM kártya
Felhasználó kapacitás hívásazonosítás esetén 1000 db vezérlő telefonszám + SIM kártya tartalma, hívásazonosítás nélkül korlátlan; 8 db értesítési telefonszám
LED Igen
Egyéb tulajdonság eseménynapló, 4G, USB-s és Bluetooth-os programozó csatlakoztatási lehetőség, kezelőszoftver PC-n és mobilon, programozás a felhőn
Garancia (jogi személy esetén) 12 hónap
Tanúsítvány CE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.